Om oss

 

Tjolöholms städ

och fastighetsservice AB

 

info@tjoloholmsstad.se 0708-87 22 01 Org.nr: 559131-5634 Innehar F-skatt

 

Tjolöholms städ och fastighetsservice AB

Vi är ett företag som sysslar med städning för privatpersoner, företag samt fastighetsservice i Kungsbacka med omnejd. Vi vill värna om vår miljö och ha ett hållbart tänk genom att, i möjligaste mån, använda oss av miljöanpassade och ekologiska rengörningsmedel. Vi har självklart med oss allt material, så Ni behöver inte tänka på det.

 

Våra produkter är utvalda med omsorg. Vi städar med så rena medel som möjligt, så som bikarbonat och såpa m.m. Perfekt även för allergiker.

 

Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder och vill att Vi tillsammans ska hitta rutiner som passar Er. Vi tror på god kommunikation med Er genom hela städprocessen för att vara säkra på att vi uppnår det resultat som Ni förväntar Er. Om Ni inte är nöjda med vårt arbete åtgärdar vi dem inom 36 timmar.

 

Vår personal arbetar efter samma rutiner och målsättningar för att ge våra kunder ett fantastiskt resultat. Bra avtal och arbetsförhållanden är för oss en självklarhet. Vi tror att välmående personal som trivs hos oss ger nöjda kunder!

 

Tveka inte att kontakta oss för ett gratis besök.

 

Njut av stunderna i livet

imorgon är de minnen

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved